Om oss

Grenland Kjøkken & Bad, tidligere E-import, har vært i Porsgrunn siden 2005. Butikken har levert kjøkken og bad til private og bedriftskunder som f.eks Kragerø Resort, prosjekter i Storefjell, skolekjøkken, barnehager og bibliotek i ulike kommuner, tannlegekontor og andre boligprosjekt.

Våre kjøkken produseres i Tyskland av Baumanngroup ( familiebedrift), som består av Bauformat, Burger og Badea. Bauformat har over 80 års erfaring og leverer kjøkken til over 60 land.

 

OPPMÅLING :

I Grenland kommer vi hjem til deg og måler opp rommet til kjøkkenet, og handler du kjøkken av oss, leverer vi det hjem til deg uten ekstra kostnad.*

Det er mange fordeler med at vi kommer hjem til deg for oppmåling. En av dem er samtalen vi kan ha om muligheter, ideer, ønsker og/eller behov. Informasjonen vi da har, brukes til å tegne et forslag og finne den løsningen du vil bli fornøyd med.

*Forbeholdt at det er fremkommelig veg helt frem, heis om mange etasjer og at noen er hjemme for å ta i mot. Oppmåling/levering ut over dette , ta kontakt for avtale.

 

MONTERING :

Skrogene kommer ferdig sammensatt fra fabrikk, det vil gi skrogene bedre stabilitet og gjøre montering enklere. Om du ønsker hjelp til montering , har vi montører med lang erfaring.

Vi kan også tilby flere håndverkertjenester da Per Gunnar Gjeruldsen driver byggfirma, så her kan du få hjelp til det du selv ønsker.

 

Ta turen innom butikken vår på Frednesøya 21, og få et prisoverslag og/eller ideer på kjøkken, bad, entrè møbler, vaskerom eller garderobe.

Ta gjerne en titt på vårt showroom for ideer, farger og/eller fronter.

 

FRONTER :

Kjøkkenfrontene kan bli levert i ulike utførelser;  møbelspon, MDF og utvalgte fronter i eik.
Frontene kommer i Melaminharpiks-belegg  og/eller lakkert i utvalgte farger.
Tilbakemelding på at våre kjøkken/fronter er at de er veldig slitesterke, selv etter mange års hardbruk i barnehage og skole, dette er vi veldig stolt av.

 

MER OM BAUFORMAT , BURGER OG  BADEA :

Baumanngroup består av Bauformat, Burger og Badea.

Konsernet bruker mye tid på å investere spesielt i toppmoderne produksjonsutstyr, effektive produksjonsmetoder, høye miljøstandarder og ansvarlige leverandører.

«Made in Germany» og Tysk kvalitet betyr alt for produsenten. Man skal føle at man kjøper kvalitet, at det er moderne men også bærekraftige og holdbart.

 

Ønsker du mer informasjon : Besøk Bauformat sine egne nettsider her.